REKRY: Key Account Manager

19.11.2021

Työpaikka, jossa on yllättäen kivaa? No meillä on.

Etsimme myyntiin uutta avainasiakaspäällikköä, joka syttyy hyvästä asiakaspalvelusta.  Key Account Managerin tehtäviin kuuluu  teräs- ja tuotantopalvelujen myynti yhdessä muun organisaation kanssa. Ylläpidät ja kehität asiakassuhteita itsenäisesti sekä toimit osana dynaamista myyntiorganisaatiota.

 

Menestyt varmasti, jos olet energinen, positiivinen ja kehityshaluinen.

Arvostamme tuloshakuisuutta, oma-aloitteisuutta ja kokemusta asiakkuuksien hankkimisesta, kehittämisestä ja hyvästä hallinnoinnista. Työ edellyttää paljon yhteydenpitoa asiakkaisiin ja sen täytyy sinusta tuntua luontevalta. Olet myös vastuussa oman myyntibudjettisi toteutumisesta ja asiakastyytyväisyydestä.

 

Vastapainoksi tarjoamme sinulle mukavan ja menestystäsi tukevan työyhteisön, jossa on oikeasti mukava työskennellä!

Sijoituspaikkana on BE Group,  Turku.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Myyntipäällikkö Timo Takalalle, puh.  044 725 6231.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.12.2021 mennessä osoitteella riitta.malkki@begroup.fi. Käynnistämme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

 

Who we are?

BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaamme toimivat pääasiassa rakennus- ja valmistavassa teollisuudessa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Vankalla osaamisellamme ja tehokkailla hankinta-, logistiikka- ja tuotantoprosesseillamme tarjoamme varastomyyntiä, tuotantopalveluja ja suoria toimituksia asiakkaillemme heidän teräs- ja metallituotetarpeisiinsa.

 

begroup-töihin7.jpg