Palkit

Kuumavalssattu HEA-palkki, teräslaadussa S355J2

UPE-palkit

Kuumavalssattu UPE-palkki teräslaadussa S355J2. Europa-profile U:n mukainen palkki. Yhdensuuntaiset laipat palkkien yhteenliittämistä helpottamaan. Tuotevalikoiman mitta-alue: 80-300mm, 12m pituudessa. UPE tarkoittaa Europa-Profil U, ja se on nykyään yleisin U-palkkiprofiili. Profiilissa on yhdensuuntaiset laipat helpottamaan yhteenliittämistä.

Lue lisää

U-palkit

Kuumavalssattu U-tanko teräslaadussa S235JR. U-palkki on profiili, joka näyttää vaakatasossa makaavalta U-kirjaimelta. U-palkkia on saatavana eri profiileina, UNP ja UPE, ja sitä käytetään usein yhdessä ruuviliitosten kanssa, koska palkin litteä puoli voidaan helposti ruuvata muihin rakenneosiin kuten pylvääseen.

Lue lisää

UNP-palkit

Kuumavalssattu UNP-palkki, teräslaaduissa S235JR ja S355J2. Tuotevalikoiman mitta-alue: 80 - 400mm, 6 ja 12m pituudessa. UNP tarkoittaa Normal-Profil U. Sille on tunnusomaista, että laippojen sisäpuoli pyöristyy hieman kohti ulkoreunaa. UNP-palkkia käytetään pääasiassa tapauksissa, joissa on hyötyä kaltevasta laipasta. UNP edustaa vanhempaa standardia ja sen on suurelta osin korvannut UPE.

Lue lisää

INP-palkit

Kuumavalssattu INP-palkki, teräslaadussa S235JR. Normal-Profil I:n mukainen palkki, jossa laippojen sisäpuoli pyöristyy kohti ulkoreunaa. I-palkki tai INP-palkki on palkki, jonka profiili näyttää I-kirjaimelta tai vaakatasossa olevalta H-kirjaimelta, jossa palkin laipat ovat erittäin leveät.

Lue lisää

IPE-palkit

Kuumavalssattu IPE-palkki teräslaadussa S355J2. Europa-Profil I:n mukainen palkki, jota käytetään yleisesti seinärakenteissa silloin, kun palkin kaatumiselle ei ole vaaraa. IPE-palkille on tunnusomaista, että profiilin korkeus on huomattavasti suurempi kuin laippojen leveys. Tuotevalikoiman mitta-alue: 80 - 500mm, 12m tai 15m pituudessa.

Lue lisää

HEA-leveälaippapalkit

Kuumavalssattu HEA-palkki, teräslaadussa S355J2. HEA tarkoittaa eurooppalaista leveälaippaista profiilia. HEA-palkilla on paljon leveämpi laippa kuin IPE-palkilla ja siten parempi vääntöjäykkyys, mutta myös suurempi omapaino. HEA-profiilia käytetään myös pilareihin sen hyvän nurjahduskestävyyden ansiosta.Tuotevalikoiman mitta-alue: 100 - 500mm, pituudessa 12 tai 15m.

Lue lisää

HEB-leveälaippapalkit

Kuumavalssattu HEB-palkki S355J2 – Vankka ja monikäyttöinen! BE Groupin kuumavalssattut HEB-palkit, valmistettu teräslaadussa S355J2. HEB-palkit ovat tunnettuja vankemmasta rakenteestaan ja ovat erinomainen valinta kohteisiin, jotka vaativat lisää kestävyyttä ja painonkestoa. Mittavaihtoehdot 100-500mm, pituudet 12 tai 15m. Ihanteellinen valinta vaativaan rakentamiseen.

Lue lisää

BE Groupin teräspalkit – Ratkaisu vaativaan rakentamiseen

Tuotetiedot:

BE Groupin teräspalkkien valikoima kattaa kuumavalssatut UPE-, U-, UNP-, INP-, IPE-, HEA- ja HEB-leveälaippapalkit. Palkit valmistetaan korkealaatuisesta teräksestä, mikä takaa niiden kestävyyden ja luotettavuuden kantavissa rakenteissa. Valikoimamme sisältää eri pituuksia ja mittoja, mahdollistaen laajan käyttökohteiden kirjon.

Käyttökohteet:

Teräspalkkejamme käytetään monenlaisissa kantavissa rakenteissa, jotka vaativat poikkeuksellista lujuutta ja kestävyyttä. Ne ovat ihanteellisia käytettäväksi tiloissa, joissa puun, teräsbetonin tai muurausten käyttö ei ole mahdollista tai toivottavaa. Teräspalkkit soveltuvat monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin esimerkiksi suuriin teollisuushalleihin, siltoihin, kerrostaloihin ja muihin vaativiin kohteisiin.

Tuotantopalvelut:

Tarjoamme laajan valikoiman tuotantopalveluita, jotka tekevät teräspalkkien käytöstä vieläkin joustavampaa ja kustannustehokkaampaa. Palveluihimme kuuluu määrämittaan sahaus, joka sisältää myös kulmaan sahaukset, monipuoliset koneistukset sekä sinkopuhdistus ja suojamaalaus. Nämä palvelut takaavat, että palkit ovat heti käyttövalmiita toimitettaessa, vähentäen työmaalla tarvittavaa jälkikäsittelyä. Lue lisää tuotantopalveluista tästä.

BE Group - luotettava kumppanisi teollisuudessa:

BE Group on ylpeä tarjotessaan asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja ja palveluita, jotka vastaavat tiukimpiinkin laatu- ja materiaalistandardeihin. Jos valikoimastamme ei löydy juuri tarpeisiisi sopivaa palkkia, ota rohkeasti yhteyttä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme. Me BE Groupissa sitoudumme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuen ja palvelut, varmistamaan projektisi menestyksen.

Tutustu tarkemmin tuotantopalveluihimme verkkokaupassamme tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voimme auttaa sinua toteuttamaan vaativatkin rakennusprojektit.

Kemiallinen analyysi

Iskusitkeyttä vaativien pitkien ja litteiden teräslaatujen kemiallinen koostumus charge-analyysissä. EN 10025-2.

Huomaa, että alla olevat taulukot ovat otteita EN 10025-2 -standardista ja että lisätiedot löytyvät täydellisestä standardista. Seuraavat tiedot ovat vain ohjeellisia.

Kemiallinen analyysi.PNG

Mekaaniset ominaisuudet- Myötörajan minimiarvo

Mekaaniset ominaisuudet huoneenlämpötilassa pitkille ja litteille terästuotteille, joilla on määritelty iskusitkeys. EN 10025-2.

Huomaa, että alla olevat taulukot ovat otteita EN 10025-2 -standardista ja että lisätiedot löytyvät täydellisestä standardista. Seuraavat tiedot ovat vain ohjeellisia.

Myötörajan minimiarvo.PNG

Mekaaniset ominaisuudet- Murtumisen minimiraja

Mekaaniset ominaisuudet huoneenlämpötilassa pitkille ja litteille terästuotteille, joilla on määritelty iskusitkeys. EN 10025-2.

Huomaa, että alla olevat taulukot ovat otteita EN 10025-2 -standardista ja että lisätiedot löytyvät täydellisestä standardista. Seuraavat tiedot ovat vain ohjeellisia.

Murtumisen minimiarvo.PNG

Rakenneteräksen yleiset nimitykset

Rakenneteräksen yleiset nimitykset.PNG