Alumiinit

Alumiinit

Alumiinikelat ja -levyt

Alumiinikelat ja alumiinilevyt BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät myös kyynellevyt, stuccolevyt ja riisinjyvälevyt. Valikoimastamme löydät alumiinilevyt ja alumiinikelat laaduissa EN AW-1050A, EN AW-5083 sekä EN AW-5754. Alumiinia käytetään hyvin erilaisissa käyttötarkoituksissa ja -kohteissa, muun muassa rakennus-, ajoneuvo- ja koneenrakennusteollisuudessa, elektroniikassa ja pakkausteollisuudessa. Tuotantopalveluidemme kautta saat alumiinilevyt ja alumiinikelat leikattuna haluamaasi kokoon ja muotoon. Tuotantopalveluidemme kautta onnistuu myös poraukset, koneistukset, leikkaukset ja särmäykset. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista alumiinileyvä tai kelaa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Alumiinitangot

Alumiinitangot BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät alumiiniset pyörö-, neliö- ja lattatangot, alumiiniautokorilistat sekä alumiiniset L- ja U-profiilit. Valikoimastamme löydät alumiinitangot laaduissa EN AW-6063, EN AW-6082 ja EN000. Alumiinia käytetään hyvin erilaisissa käyttötarkoituksissa ja -kohteissa, muun muassa rakennus-, ajoneuvo- ja koneenrakennusteollisuudessa, elektroniikassa ja pakkausteollisuudessa. Tuotantopalveluidemme kautta saat alumiinitangot määrämittaan sahattuna (myös kulmaan sahaus riippuen materiaalin muodosta). Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista alumiinitankoa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Alumiiniputket

Alumiiniputket BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät pyöreät, neliön ja suorakaiteen muotoiset alumiiniputket. Alumiiniputkemme ovat laadussa EN AW-6063. Alumiiniputki soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten muun muassa rakennus-, ajoneuvo- ja koneenrakennusteollisuuteen, elektroniikkavalmistukseen ja pakkausteollisuuteen. Tuotantopalveluidemme kautta saat alumiiniputket määrämittaan sahattuna (myös kulmaan sahaus riippuen materiaalin muodosta). Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista alumiiniputkea, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

  • Kestävä kehitys

    BE Group tekee johdonmukaisesti töitä ympäristö- ja kestävyyskysymysten parissa ja parantaa omaa toimintaansa jatkuvasti. Teemme työtä kestävän kehityksen eteen mahdollistamalla sen, että pieniä teräseriä hankkivat pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa kestävää terästä kilpailukykyiseen hintaan.

  • TUOTE- JA PALVELUVALIKOIMA 2022

    Tästä löydät BE Groupin tuote- ja palveluvalikoiman vuodelle 2022.