Sivuston käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot

Copyright 2018 BE Group AB (publ), ellei muutoin ole erityisesti merkitty. Kaikki oikeudet pidätetään.

Nimi BE Group ja BE Groupin tuotteiden nimet, joihin tässä yhteydessä viitataan, ovat BE Groupin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Yritysten nimet ja tuotteet, jotka mainitaan tai joita esitellään www.begroup.fi -sivustolla, voivat vastaavasti olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Tutustu seuraaviin ehtoihin ennen sivuston käyttöä. Jos et hyväksy näitä ehtoja, et voi käyttää sivustoa ja sen sisältöä.

Tämä sivusto sisältää BE Groupin asiakirjoja, painotuotteita ja kuvia. Tätä sivustoa voidaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa BE Groupin päätöksellä koska tahansa. Et voi muuttaa, vaihtaa, muokata tai soveltaa BE Groupin sivustoa tai mitään BE Groupin painotuotteita tai kuvia millään tavalla.

BE Group ei anna minkäänlaisia sitoumuksia tai takuita siitä, että sivustolle pääsy on keskeytyksetöntä tai virheetöntä. Lisäksi BE Group ei esitä minkäänlaisia sitoumuksia tai takuita koskien sivustolla olevia painotuotteita tai kuvia, joko suoraan tai välillisesti, sisältäen, muttei rajoittuen takuisiin myyntikelpoisuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, eikä BE Group ole missään tapauksessa vastuussa sivuston käytöstä tai sivustolla olevista painotuotteista tai kuvista johtuvasta tappiosta tai vahingosta.

BE Group ei anna minkäänlaisia takuita tai sitoumuksia mistään muusta sivustosta, jolle sivustolta on pääsy. Tällaiset linkit toisille sivuille on tuotettu vain käyttäjän mukavuudeksi, eivätkä tarkoita, että BE Group tunnustaa tai hyväksyy mitään vastuita sellaisten sivujen sisällöstä tai niiden käytöstä. Lisäksi käyttäjän velvollisuus on itse suojautua ja varmistua siitä, että kaikki, mitä hän valitsee käyttöönsä, on vapaa viruksista, madoista, troijalaisista ja muista saastuttavista kohteista.

Jos sinulla on kysyttävää tästä oikeudellisesta ilmoituksesta, ota yhteyttä BE Groupiin.