Ruostumattomat ja haponkestävät teräkset

Ruostumattomat ja haponkestävät teräkset BE Groupilta

;

Ruostumattomat kelat ja levyt

Ruostumattomat ja haponkestävät kelat ja levyt sekä kyynellevyt BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät kelat ja levyt teräslaaduissa EN 1.4301, EN 1.4307 ja EN 1.4404. Varastopaksuudet ovat 0,5 - 60 mm. Kela- ja arkkileveydet ovat 1000 – 2000 mm. Arkkien varastopituudet 2000 - 6000 mm. Ruostumattoman teräksen korroosionkestävyyden ansiosta sitä voidaan käyttää vaativissakin käyttökohteissa. Haponkestävää ja ruostumatonta terästä käytetään kohteissa, joissa materiaali altistuu syövyttäville tai liuottaville aineille. Tarjoamme ruostumattomiin ja haponkestäviin materiaaleihin laajan valikoiman tuotantopalveluita. Tuotantopalveluidemme kautta saat ruostumattomat ja haponkestävät kelat ja levyt haluamaasi kokoon tai muotoon leikattuna, porattuna, koneistettuna ja särmättynä. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista ruotumatonta tai haponkestävää levyä tai kelaa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Ruostumattomat muototangot

Ruostumattomat ja haponkestävät muototangot BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät ruostumattomat ja haponkestävät pyörötangot, lattatangot, neliötangot, kulmatangot sekä kuusiotangot. Valikoimastamme löydät profiilit laaduissa EN 1.4301, EN 1.4307 ja EN 1.4404. Ruostumattomat ja haponkestävät muototangot sopivat käytettäväksi monenlaisissa kohteissa, esimerkiksi valmistavassa teollisuudessa ja rakennussektorilla korroosiokestävyydensä ansiosta. Tuotantopalveluidemme kautta saat ruostumattomat ja haponkestävät muototangot sahattuna määrämittaan (myös kulmaan sahaus riippuen materiaalin muodosta). Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista ruotumatonta tai haponkestävää muototankoa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Tilauksesta saat myös meidän kautta dupleksiteräslaatuja sekä muita vakioprofiileja. Suurempia mittoja tarjolla pyynnöstä. Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Ruostumattomat putket

Ruostumattomat ja haponkestävät putket BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät ruostumattomat ja haponkestävät neliöputket, suorakaideputket, prosessi- ja kierreputket sekä pyöreät putket. Valikoimastamme löydät putket laaduissa EN 1.4301, EN 1.4307 ja EN 1.4404. Ruostumattomien putkien käyttömahdollisuudet ovat laajat. Niitä käytetään paljon esimerkiksi teollisuudessa ja teollisessa rakentamisessa, LVI-puolella ja rakennusalalla hyvin erilaisissa kohteissa, mm. julkisivuissa ja muissa arkkitehtonisissa kohteissa. Ominaisuuksiensa puolesta ruostumattomat putket soveltuvat hyvinkin vaativiin olosuhteisiin. Tuotantopalveluidemme kautta saat ruostumattomat ja haponkestävät putket sahattuna määrämittaan (myös kulmaan sahaus riippuen materiaalin muodosta). Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista ruotumatonta tai haponkestävää putkea, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Suurempia mittoja tarjolla pyynnöstä. Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää