Ruostumattomat ja haponkestävät teräkset

Ruostumattomat ja haponkestävät kelat laadussa 1.4301/1.4307 ja EN 1.4404, kylmävalssattuna, lämpökäsiteltynä ja peitattuna (2B)

Ruostumattomat kelat ja levyt

Ruostumattomat ja haponkestävät kelat ja levyt sekä kyynellevyt BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät kelat ja levyt teräslaaduissa EN 1.4301, EN 1.4307 ja EN 1.4404. Varastopaksuudet ovat 0,5 - 60 mm. Kela- ja arkkileveydet ovat 1000 – 2000 mm. Arkkien varastopituudet 2000 - 6000 mm. Ruostumattoman teräksen korroosionkestävyyden ansiosta sitä voidaan käyttää vaativissakin käyttökohteissa. Haponkestävää ja ruostumatonta terästä käytetään kohteissa, joissa materiaali altistuu syövyttäville tai liuottaville aineille. Tarjoamme ruostumattomiin ja haponkestäviin materiaaleihin laajan valikoiman tuotantopalveluita. Tuotantopalveluidemme kautta saat ruostumattomat ja haponkestävät kelat ja levyt haluamaasi kokoon tai muotoon leikattuna, porattuna, koneistettuna ja särmättynä. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista ruotumatonta tai haponkestävää levyä tai kelaa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Ruostumattomat muototangot

Ruostumattomat ja haponkestävät muototangot BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät ruostumattomat ja haponkestävät pyörötangot, lattatangot, neliötangot, kulmatangot sekä kuusiotangot. Valikoimastamme löydät profiilit laaduissa EN 1.4301, EN 1.4307 ja EN 1.4404. Ruostumattomat ja haponkestävät muototangot sopivat käytettäväksi monenlaisissa kohteissa, esimerkiksi valmistavassa teollisuudessa ja rakennussektorilla korroosiokestävyydensä ansiosta. Tuotantopalveluidemme kautta saat ruostumattomat ja haponkestävät muototangot sahattuna määrämittaan (myös kulmaan sahaus riippuen materiaalin muodosta). Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista ruotumatonta tai haponkestävää muototankoa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Tilauksesta saat myös meidän kautta dupleksiteräslaatuja sekä muita vakioprofiileja. Suurempia mittoja tarjolla pyynnöstä. Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Ruostumattomat putket

Ruostumattomat ja haponkestävät putket BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät ruostumattomat ja haponkestävät neliöputket, suorakaideputket, prosessi- ja kierreputket sekä pyöreät putket. Valikoimastamme löydät putket laaduissa EN 1.4301, EN 1.4307 ja EN 1.4404. Ruostumattomien putkien käyttömahdollisuudet ovat laajat. Niitä käytetään paljon esimerkiksi teollisuudessa ja teollisessa rakentamisessa, LVI-puolella ja rakennusalalla hyvin erilaisissa kohteissa, mm. julkisivuissa ja muissa arkkitehtonisissa kohteissa. Ominaisuuksiensa puolesta ruostumattomat putket soveltuvat hyvinkin vaativiin olosuhteisiin. Tuotantopalveluidemme kautta saat ruostumattomat ja haponkestävät putket sahattuna määrämittaan (myös kulmaan sahaus riippuen materiaalin muodosta). Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista ruotumatonta tai haponkestävää putkea, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Suurempia mittoja tarjolla pyynnöstä. Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Ruostumattomat ja haponkestävät teräkset – Ratkaisusi kestävään laatuun

Tuotetiedot:
Ruostumaton teräs koostuu raudasta, joka on seostettu eri aineilla, erityisesti kromilla, nikkelillä ja molybdeenillä. Ruostumattomat teräkset jaetaan eri ryhmiin (ferriittiset-, aus - teniittiset-, martensiittiset- ja duplex-teräkset) teräksen koostumuksen ja mikrorakenteen mukaan. Teräsrakenteessa käytetään pääasiassa austeniittisia ruostumattomia teräksiä ja duplex-teräksiä. BE Group tarjoaa laajan valikoiman ruostumattomia ja haponkestäviä terästuotteita, jotka on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista vastaamaan teollisuuden tiukimpia vaatimuksia.

Valikoimamme sisältää:

 • Standarikokoiset levyt, kyynel- ja kiiltohehkutetut levyt.
 • Kelat
 • Muototangot
  • Pyörö-, latta-, neliö-, kulma- ja kuusiotangot
 • Putket
  • Neliö-, suorakaide-, prosessi-, kierre- ja pyöreät putket

Käyttökohteet:
Ruostumaton ja haponkestävä teräs ovat ideaalisia valintoja käyttökohteisiin, joissa materiaalit altistuvat syövyttäville tai liuottaville aineille, kuten kemian teollisuudessa, rakennusalalla, laivanrakennuksessa ja elintarviketeollisuudessa. Korroosionkestävyytensä ansiosta ne ovat luotettavia valintoja myös ulkotilojen rakenteissa ja muissa vaativissa ympäristöissä.

Tuotantopalvelut:
BE Groupin asiantuntemus ei rajoitu pelkästään korkealaatuisten materiaalien toimittamiseen. Tarjoamme laajan valikoiman tuotantopalveluita, jotka sisältävät:

 • Sahaukset määrämittaan ja kulmaan sahaukset
 • Poraukset, koneistukset, muotoleikkaukset ja särmäykset
 • Kelojen leikkaus asiakkaan toivomaan kokoon

Näiden palveluiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat tarkasti asiakkaan tarpeita. Lue lisää tuotantopalveluistamme tästä.

BE Group – Luotettava kumppanisi teollisuudessa:
Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta. Jos et löydä valikoimastamme juuri tarpeitasi vastaavaa tuotetta, BE Groupin vastuumyyjät ja asiakaspalvelutiimi ovat valmiita auttamaan sinua löytämään oikean ratkaisun. Lisätietoja tuotantopalveluistamme ja tuotevalikoimastamme saat ottamalla meihin yhteyttä suoraan tai vierailemalla verkkokaupassamme.

 • Ruostumattomien teräksien mittatoleranssit

  Mittatoleranssit ruostumattomille ja haponkestäville teräksille.

 • Vinosahausohje

  Täältä löydät sahausohjeemme. Vinosahaukset suoritamme jopa 60 asteen kulmaan asti. Sahauskoodimme A-R näkyvät myös tilausta tehdessäsi.

 • Mitä ruostumaton teräs on?

  Ruostumaton teräs koostuu raudasta, joka on seostettu eri aineilla, erityisesti kromilla, nikkelillä ja molybdeenillä. Lue tästä lisää ruostumattomasta teräksestä.

 • Kestävä kehitys

  BE Group tekee johdonmukaisesti töitä ympäristö- ja kestävyyskysymysten parissa ja parantaa omaa toimintaansa jatkuvasti. Teemme työtä kestävän kehityksen eteen mahdollistamalla sen, että pieniä teräseriä hankkivat pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa kestävää terästä kilpailukykyiseen hintaan.

 • TUOTE- JA PALVELUVALIKOIMA 2022

  Tästä löydät BE Groupin tuote- ja palveluvalikoiman vuodelle 2022.