Ruostumattomat ja haponkestävät teräkset

Ruostumattomat ja haponkestävät teräkset

Ruostumattomat ja haponkestävät teräkset

Ruostumattomat kelat ja levyt

Kylmävalssatut ruostumattomat kelat ja levyt, kuumavalssatut levyt, sekä hiotut ja kyynellevyt. Keloista leikkaamme joustavasti arkkeja vaatimustesi mukaisesti.

Lue lisää

Ruostumattomat muototangot

Ruostumattomat pyörö-, latta-, neliö-, kulma- ja kuusiotangot. Tuotteet sopivat käytettäväksi monenlaisissa kohteissa, esimerkiksi valmistavassa teollisuudessa ja rakennussektorilla.

Lue lisää

Ruostumattomat putket

Ruostumattomien putkien valikoimassamme neliö- ja suorakaideputkia sekä prosessiputkia ja pyöreitä putkia. Ruostumattomien putkien käyttömahdollisuudet ovat laajat. Niitä käytetään paljon esimerkiksi teollisuudessa ja teollisessa rakentamisessa, LVI-puolella ja rakennusalalla hyvin erilaisissa kohteissa, mm. julkisivuissa ja muissa arkkitehtonisissa kohteissa. Ominaisuuksiensa puolesta ruostumattomat putket soveltuvat hyvinkin vaativiin olosuhteisiin.

Lue lisää

 • Ruostumattomien teräksien mittatoleranssit

  Mittatoleranssit ruostumattomille ja haponkestäville teräksille.

 • Vinosahausohje

  Täältä löydät sahausohjeemme. Vinosahaukset suoritamme jopa 60 asteen kulmaan asti. Sahauskoodimme A-R näkyvät myös tilausta tehdessäsi.

 • Mitä ruostumaton teräs on?

  Ruostumaton teräs koostuu raudasta, joka on seostettu eri aineilla, erityisesti kromilla, nikkelillä ja molybdeenillä. Lue tästä lisää ruostumattomasta teräksestä.

 • Kestävä kehitys

  BE Group tekee johdonmukaisesti töitä ympäristö- ja kestävyyskysymysten parissa ja parantaa omaa toimintaansa jatkuvasti. Teemme työtä kestävän kehityksen eteen mahdollistamalla sen, että pieniä teräseriä hankkivat pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa kestävää terästä kilpailukykyiseen hintaan.

 • TUOTE- JA PALVELUVALIKOIMA 2022

  Tästä löydät BE Groupin tuote- ja palveluvalikoiman vuodelle 2022.