Terminen leikkaus

BE Groupin termisen leikkauksen toiminnot mahdollistavat tuotteidemme toimitukset asiakkaidemme haluamassa koossa tai muodossa ilman hukkamateriaalia, sekä haluttuun aikaan asiakkaidemme tarpeisiin. Leikattavasta valikoimastamme löytyvät rakenne- ja kulutuksen kestävät teräkset, painelaiteteräkset, RST/HST- teräkset, sekä alumiini. Leikkaustyyppimme valikoituu materiaalin mukaan.

Lisäksi voimme varastoida asiakkaillemme räätälöityjä tuotteita valmiiksi leikattuna, jolloin asiakkaidemme varastointikustannukset pienenevät ja toimitusprosessi saadaan tehokkaaksi.

Ota yhteyttä myyntiimme tai asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja eri termisen leikkauksen vaihtoehdoista.
 


POLTTOLEIKKAUS

Polttoleikkaus on yksinkertainen ja edullinen leikkausmenetelmä, jossa monipoltintekniikka lisää kustannustehokkuutta. Polttoleikkauksella pystymme leikkaamaan jopa 300mm paksuja teräslevyjä.

Polttoleikkaamalla voidaan valmistaa leikkausprosessin yhteydessä viisteitä, jotka voivat olla myös juurellisia ja kaarevia.

Materiaalit: Rakenneteräkset, kulutuksen kestävät teräkset ja painelaiteteräkset

Leikkausala: 5000 x 18000 mm

Leikkausvahvuudet: 5–300 mm

Muotoviisteleikkaus 45º / 70 mm

Noudatamme poltto- ja plasmaleikkauksissa leikkaustoleranssia ISO 9013-432.


PLASMALEIKKAUS

Plasmaleikkaus on materiaalivalikoimaltaan monipuolisempi ja nopeampi leikkausmenetelmä kuin polttoleikkaus. Plasmaleikkaus soveltuu hyvin hiiliterästen ja ruostumattomien terästen leikkaamiseen.

Plasmaleikkauksessa lämpöä muodostuu leikattavaan kappaleeseen vähän, jolloin leikattavan kappaleen suoruus (muoto) säilyy hyvin. Plasmaleikkaamalla voidaan valmistaa leikkausprosessin yhteydessä viisteitä, jotka voivat olla myös juurellisia ja kaarevia.

 

Materiaalit: Rakenneteräkset, kulutuksen kestävät teräkset sekä painelaiteteräkset

Leikkausala: 3200 x 24000 mm

Leikkausvahvuudet: 3­–45 mm

Muotoviisteleikkaus 45º / 35 mm

 

Materiaalit: RST / HST

Leikkausala: 3000 x 7000 (9000) mm

Leikkausvahvuudet: 3–40 mm

Muotoviisteleikkaus 45º / 35 mm

Noudatamme poltto- ja plasmaleikkauksissa leikkaustoleranssia ISO 9013-432.


LASERLEIKKAUS

Laserleikkaus on nopea, kustannustehokas ja energiatehokas leikkausmenetelmä. Kuitulasertekniikalla voidaan leikata pieniäkin reikiä ja muotoja, jotka ovat toleranssiltaan tarkkoja kappaleita eivätkä tarvitse jälkikäsittelyä leikkauksen jälkeen. Muodonmuutokset kappaleissa ovat vähäisiä johtuen pienestä lämmöntuotosta leikattaviin kappaleisiin. Viisteiden teko laserleikkauksen yhteydessä onnistuu aina 16mm:n levypaksuuteen asti.

Materiaalit: Rakenne- ja kulutuksen kestävät teräkset, RST/HST, alumiini

Maksimi leikkausala: 2500 x 16000mm

Leikkausvahvuudet: 1-25mm

Muotoviisteleikkaus 45º / 16 mm, max leveys 2450 mm

Noudatamme laser- ja vesileikkauksissa leikkaustoleranssia ISO 9013-231


VESISUIHKULEIKKAUS

Vesileikkaus on tarkka leikkausmenetelmä, jossa lämpöä ei siirry leikattavaan kappaleeseen, jolloin mitta- ja muodonmuutokset ovat hyvin pieniä. Vesileikkauksella voidaan leikata monimuotoisia kappaleita ja jopa korvata koneistusta. Leikkaus tapahtuu abrasiivihiekan ja korkeapaineisen vesisuihkun avulla.

Materiaalit: RST / HST ja alumiinit

Leikkausala: 2000 x 6000 mm

Leikkausvahvuudet: 8-60 mm

Noudatamme laser- ja vesileikkauksissa leikkaustoleranssia ISO 9013-231.