Ruostumattomat kelat ja levyt

Ruostumattomat kelat ja levyt BE Groupilta

;

Ruostumattomat kelat

Ruostumattomat ja haponkestävät kelat laadussa 1.4301/1.4307 ja EN 1.4404, kylmävalssattuna, lämpökäsiteltynä ja peitattuna (2B). Lisäksi hiotut kelat (2K) kuitulaserkalvolla laadussa 1.4301. Kelojen mitta-alue on 0,5mm-3mm ja leveys enintään 1500mm. Keloista leikkaamme joustavasti arkkeja vaatimustesi mukaisesti.

Lue lisää

Ruostumattomat levyt

Ruostumattomat ja haponkestävät kylmä- ja kuumavalssatut nauhalevyt, kuumavalssatut kvarttolevyt, sekä hiotut levyt. Nauhalevyt ovat paksuudeltaan noin 0,5mm-12mm. Nauhalevyjen pinnanlaadut ovat 1D (kuumavalssattu) ja 2B (kylmävalssattu). Molemmat ovat hehkutettuja ja peitattuja. Muita pinnanlaatuja on esimerkiksi 2K (hiottu) ja 2R (kiiltohehkutettu). Kvarttolevyt ovat kappalevalssattuja ja niiden paksuusalue on noin 15mm-60mm. Niiden pinnanlaatu on 1D. Varastoimme myös kyynellevyjä laadussa 1.4301/1.4307.

Lue lisää

Ruostumattomat kyynellevyt

Ruostumattomat kyynellevyt laadussa EN 1.4307.

Lue lisää

Ruostumattomat levyt kiiltohehkutettu

Kiiltohehkutetut ruostumattomat levyt

Lue lisää

 • Ruostumattomien teräksien mittatoleranssit

  Mittatoleranssit ruostumattomille ja haponkestäville teräksille.

 • Vinosahausohje

  Täältä löydät sahausohjeemme. Vinosahaukset suoritamme jopa 60 asteen kulmaan asti. Sahauskoodimme A-R näkyvät myös tilausta tehdessäsi.

 • Mitä ruostumaton teräs on?

  Ruostumaton teräs koostuu raudasta, joka on seostettu eri aineilla, erityisesti kromilla, nikkelillä ja molybdeenillä. Lue tästä lisää ruostumattomasta teräksestä.

 • Kestävä kehitys

  BE Group tekee johdonmukaisesti töitä ympäristö- ja kestävyyskysymysten parissa ja parantaa omaa toimintaansa jatkuvasti. Teemme työtä kestävän kehityksen eteen mahdollistamalla sen, että pieniä teräseriä hankkivat pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa kestävää terästä kilpailukykyiseen hintaan.

 • TUOTE- JA PALVELUVALIKOIMA 2022

  Tästä löydät BE Groupin tuote- ja palveluvalikoiman vuodelle 2022.