Visio ja arvot

VISIO

BE Group on markkinoidemme ammattitaitoisin, menestynein ja arvostetuin teräspalveluyhtiö.


LIIKETOIMINTAIDEA

BE Group on itsenäinen ja tehokas teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin sekä niihin liittyvien palveluiden tuottaja Pohjoismaiselle rakennus- ja valmistavalle teollisuudelle.

TEHOKAS JAKELU

Tarjoamme tehokkaan jakelukanavan hankintaan, kuljetukseen ja varastointiin.

LISÄARVOA TUONTANTOPALVELUILLA

Tuotantopalvelumme tarjoaa lisäarvoa asiakkaidemme erityistarpeisiin tuotteiden jatkokäsittelyllä, esimerkiksi leikkauksella, sahauksella, särmäyksellä tai koneistuksella. Asiakkaan jatkojalostustarpeet voivat perustua haluun virtaviivaistaa prosesseja, vapauttaa resursseja, minimoida omia varastoja tai keskittyä ydinliiketoimintaan.

ARVOMME

BE Groupilla on vahva yrityskulttuuri, joka perustuu terveisiin ja eettisiin liiketoiminnan periaatteisiin. Arvomme kertovat kuinka kohtelemme toisiamme – työtovereita, asiakkaita, toimittajia ja muita henkilöitä, joihin olemme yhteydessä.

 • DYNAAMISUUS

  INNOVATIIVISUUS / TOIMINNALLISUUS

  Nopeasti muuttuvassa maailmassa haluamme olla dynaamisia ja kyseenalaistaa jatkuvasti toimintatapojamme. Olemme innovatiivisia ja etsimme uteliaasti uusia toimintamalleja ja mahdollisuuksia. Suuntaamme eteenpäin testaamalla asioita nopeasti ja olemme kurinalaisia uusien ratkaisujen toteuttamisessa.

 • Läpinäkyvyys

  SUORITUS / JOHTAMINEN

  Läpinäkyvyys ja jakaminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voimme oppia toisiltamme, laajentaa osaamistamme ja löytää kehittymistä vaativia alueita. Läpinäkyvyys tarkoittaa myös selkeitä tavoitteita ja yhteistä näkemystä odotuksista ja saavutuksista. Suosimme selkää viestintää ja välitöntä palautetta.

 • Kestävä kehitys

  YMPÄRISTÖ / IHMISET / KANNATTAVUUS

  Kestävä kehitys on ainoa tie yrityksen pitkäaikaiseen menestykseen. Tämä on otettava huomioon jokaisen päätöksenteon yhteydessä, sekä päivittäin että strategisesti. 

  Meidän on minimoitava yritystoimintamme ympäristövaikutukset ja jokaisen vastuulla on vielä toistemme oikeudenmukainen ja kunnioittava kohtelu. Kestävä kehitys tarkoittaa myös kannattavuutta. Kannattavana yhtiönä voimme investoida viimeisimpään teknologiaan ja turvata toimintamme pitkällä aikavälillä.