Levyt ja kelat

Kylmävalssatut kelat ja arkit

Kylmävalssatut kelat ja- levyt BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löytyy ainestandardin EN 10130 mukaiset kelat ja arkit, kevyesti suojaöljyttynä tai ilman. Kylmävalssatut kelat ja arkit täyttävät standardin EN 10131 mukaiset mitta- ja muototoleranssit. Kylmävalssatut arkit ja kelat löytyvät laaduissa DC01 AmO, DC01 AmU sekä DC04 AmO. BE Group varastoi kylmävalssattuja keloja ja arkkeja paksuuksissa 0,4 – 3,0 mm. Kela- ja arkkileveydet ovat 1000 – 1500 mm. Arkkien varastopituudet 2000 - 3000 mm. Rakennusteollisuudessa kylmävalssattua levyä käytetään pääasiassa kevyiden teräslevyjen ja muiden kevyiden rakenteiden, kuten profiloitujen (aallotettujen) kattojen julkisivulevyjen valmistukseen. Ohutlevy on yleensä kylmävalssattua levyä, jonka paksuus on enintään 3mm. Näin ollen kylmävalssattu teräslevy soveltuu hyvin särmäykseen ja taivutuksiin. Tuotantopalveluidemme kautta saat kylmävalssatut levyt haluamaasi muotoon tai kokoon leikattuna. Levyt leikkaamme laser-, plasma- tai polttoleikkauksena. Tarjoamme myös levyihin ja leikkeisiin poraukset, koneistukset, särmäykset ja viisteytykset. Keloista leikkaamme arkkeja vaatimustesi mukaisiin mittoihin. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista levyä tai kelaa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Kuumasinkityt kelat ja arkit

Kuumasinkityt kelat ja -levyt BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löytyy ainestandardin EN 10346 mukaiset kuumasinkityt arkit ja kelat. Kuumasinkityt kelat ja arkit täyttävät standardin EN 10143 mukaiset mitta- ja muototoleranssit. Kuumasinkityt kelat ja arkit löytyvät laaduissa DX51D+Z100, DX51D+Z275MAC ja S350GD+Z275MAC. BE Group varastoi kuumasinkittyjä levyjä ja arkkeja paksuuksissa 0,5 – 3,0 mm. Kela- ja arkkileveydet ovat 1000 - 1500 mm. Arkkien varastopituudet 2000 - 3000 mm. Kuumasinkityt levyt soveltuvat hyväksi alustaksi maalaukselle sekä antavat levylle korroosion suojaa. Rakennusteollisuudessa kuumasinkittyä levyä käytetään esimerkiksi vilja siiloissa, koneiden suojapelleissä sekä elektroniikkateollisuudessa. Tuotantopalveluidemme kautta saat kuumasinkityt levyt haluamaasi muotoon tai kokoon leikattuna. Levyt leikkaamme laser-, plasma- tai polttoleikkauksena. Tarjoamme myös levyihin ja leikkeisiin poraukset, koneistukset, särmäykset ja viisteytykset. Keloista leikkaamme arkkeja vaatimustesi mukaisiin mittoihin. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista levyä tai kelaa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Sinkki-alumiini-magnesiumseos -pinnoitteiset kelat ja arkit

Sinkki-alumiini-magnesiumseos -pinnoitteiset kelat ja arkit BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löytyy ainestandardin EN 10346 mukaiset kelat ja arkit. Sinkki-alumiini-magnesiumseos -pinnoitteiset kelat ja arkit täyttävät standardin EN 10143 mukaiset mitta - ja muototoleranssit. Sinkki-alumiini-magnesiumseos -pinnoitteiset kelat ja arkit löytyvät laaduissa DX51D+ZM120MAE ja DX51D+ZM310MAE. BE Group varastoi kyseisiä materiaaleja paksuuksissa 0,7 – 4,0 mm. Kela- ja arkkileveydet ovat 1000 – 1500 mm. Arkkien varastopituus on 2500mm. Sinkki-alumiini-magnesiumseos -pinnoite antaa levyille parhaan mahdollisen korrosion kestävyyden. Sinkki-alumiini-magnesiumseos -pinnoite on vaihtoehto perinteiselle sinkitykselle, joka mahdollistaa ohuemman pinnoitteen. Tuotantopalveluidemme kautta saat sinkki-alumiini-magnesiumseos -pinnoitteiset levyt haluamaasi muotoon tai kokoon leikattuna. Levyt leikkaamme laser-, plasma- tai polttoleikkauksena. Tarjoamme myös levyihin ja leikkeisiin poraukset, koneistukset, särmäykset ja viisteytykset. Keloista leikkaamme arkkeja vaatimustesi mukaisiin mittoihin. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista levyä tai kelaa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Sähkösinkityt & Jetskin® kelat ja arkit

Sähkösinkityt & Jetskin® kelat ja arkit BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Sähkösinkityt ja Jetskin®- materiaalit ovat ainestandardi EN 10152 mukaisia. Sähkösinkityt & Jetskin® kelat ja arkit täyttävät standardin EN 10131 mukaiset mitta- ja muototoleranssit. Sähkösinkityt & Jetskin® kelat ja arkit löytyvät laaduissa DC01+ZE25/25APC ja DC01+ZV25/25APC. Varastopaksuudet ovat 0,5 - 3,0 mm. Kela- ja arkkileveydet ovat 1000 – 1500 mm. Arkkien varastopituudet ovat 2000 - 3000 mm. Sähkösinkityt ja Jetskin®- levyt soveltuvat hyväksi alustaksi maalaukselle sekä antavat levylle korroosion suojaa. Rakennusteollisuudessa sähkösinkittyä ja Jetskin®- levyä soveltuvat kuivien sisätilojen erilaisiin käyttäötarkoituksiin ja ulkokäyttöön vain väliaikaiseen kiinnitykseen tai tarpeeseen. Tuotantopalveluidemme kautta saat sähkösinkityt ja Jetskin®- levyt haluamaasi muotoon tai kokoon leikattuna. Levyt leikkaamme laser-, plasma- tai polttoleikkauksena. Tarjoamme myös levyihin ja leikkeisiin poraukset, koneistukset, särmäykset ja viisteytykset. Keloista leikkaamme arkkeja vaatimustesi mukaisiin mittoihin. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista levyä tai kelaa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Alumiinisinkityt kelat ja arkit

Alumiinisinkityt kelat ja arkit BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löytyy ainestandardi EN 10346 mukaiset kelat ja arkit. Varastopaksuudet ovat 0,7 - 2,0 mm. Kela- ja arkkileveydet ovat 1000 – 1500 mm. Arkkien varastopituudet ovat 2000 - 2500 mm. Alumiinisinkitylle materiaalille on ominaista korkeat korroosion ja lämmönkestävyysominaisuudet. Alumiinisinkityllä on näyttävä ulkoasu (säännöllinen jääkukkakuvio), joten tuote sopii paikkoihin, joissa esteettisyys on tärkeää. Tuotantopalveluidemme kautta saat alumiinisinkityt levyt haluamaasi muotoon tai kokoon leikattuna. Levyt leikkaamme laser-, plasma- tai polttoleikkauksena. Tarjoamme myös levyihin ja leikkeisiin poraukset, koneistukset, särmäykset ja viisteytykset. Keloista leikkaamme arkkeja vaatimustesi mukaisiin mittoihin. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista levyä tai kelaa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Kuumavalssatut nauhalevyt

Kuumavalssatut nauhalevyt BE Groupilta tarpeidesi mukaan. BE Groupin valikoimasta löytyy kuumavalssatut nauhalevyt kattavasti eri laaduissa. BE Group varastoi S235JR+AR, S235JR+AR (peitattu, öljytty), S235JR+AR (peitattu, öljytty), S355MC, S355MC (peitattu, öljytty), SSAB Laser® 355MC/355ML Plus, S650MC, S235JR kyynellevyt ja S235JR rihlalevyt. Varastopaksuudet ovat 2 - 25 mm. Arkkileveydet ovat 1000 – 2000 mm. Arkkien varastopituudet 2000 - 6000 mm. Kuumavalssatulla nauhalevyllä tarkoitetaan yhtämittaisesti valssattua levyä, jonka paksuus on 2–20 mm. Terminauhalevy liittyy vain valmistustekniikkaan eikä sillä ole merkitystä levyn ominaisuuksien kannalta. Tuotantopalveluidemme kautta saat kuumavalssatut nauhalevyt haluamaasi muotoon tai kokoon leikattuna. Levyt leikkaamme laser-, plasma- tai polttoleikkauksena. Tarjoamme myös levyihin ja leikkeisiin poraukset, koneistukset, särmäykset ja viisteytykset. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista levyä, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Kuumavalssatut kvarttolevyt

Kuumavalssatut kvarttolevyt BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löytyy kuumavalssatut kvarttolevyt kattavasti eri laaduissa. BE Group varastoi S355K2+N /S355J2+N, S420ML, DH36/D36 teräslevyt meriteollisuuden teräsrakenteisiin, S690QL, kulutuslevyt HB400 / HB450 ja painelaiteteräslevyt. Varastopaksuudet ovat 4 - 300 mm. Arkkileveydet ovat 1500 - 2700 mm. Arkkien varastopituudet 3000 - 12000 mm. Kvarttolevyllä tarkoitetaan yli 5 mm paksua kuumavalssattua levyä. Kvarttolevyä käytetään useissa eri tilanteissa, osaltaan palkkien ja muiden normaaliprofiilien rakenneyksityiskohtien täydentämiseen ja osaltaan erikoisvalmisteisten ristikkorakenteiden ja hitsattujen palkkien valmistamiseen. Tuotantopalveluidemme kautta saat kuumavalssatut kvarttolevyt haluamaasi muotoon tai kokoon leikattuna. Levyt leikkaamme laser-, plasma- tai polttoleikkauksena. Tarjoamme myös levyihin ja leikkeisiin poraukset, koneistukset, särmäykset ja viisteytykset. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista levyä, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Verkkolaatat ja levyverkot

Verkkolaatat sekä levyverkot BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Varastopaksuudet ovat 1 - 5 mm. Arkkileveydet ovat 1000 - 1500 mm. Arkkien varastopituudet ovat 2000 - 3000 mm. Hitsatuilla verkkolaatoilla ja levyverkoilla on useita käyttökohteita. Verkkolaattoja ja levyverkkoja käytetään esimerkiksi erilaisissa verkoissa, ritilöissä, aidat, liukuesteet ja erilaiset sisustuselementit. Verkkolaattoja ja levyverkkoja voidaan jauhemaalata RAL- värikartan mukaan. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista verkkolaattaa tai levyverkkoa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotteista ja materiaaleista saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Ritilät ja porrasaskelmat

Ritilät, porrasaskelmat sekä ritilän kiinnittimet BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Varastovalikoimamme leveydet ovat 200 - 270 mm ja pituudet 600 - 1200 mm. Kuumasinkityt ritilät/porrasaskelmat valmistetaan kantavasta lattateräksestä ja erikoisvalmisteisesta sideteräksestä. Sideteräs puristehitsataan kantoteräkseen vastushitsauksella. Rakenteesta johtuen vain kantoteräs vastaa kuormitusrasitteesta sideteräksen toimiessa kantoteräksen tukirakenteena. Puristehitsauksessa jokainen ritilän kantoteräksen ja sideteräksen yhtymäkohta on liitetty lujasti toisiinsa. Hitsatut ritilät muodostavat yhtenäisen kiinteän rakenteen ja ovat kestäviä sekä turvallisia. Lisätietoja tuotteista ja materiaaleista saat vastuumyyjäsi kautta. Mikäli valikoimasta ei löydy tarpeidesi mukaista tuotetta, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme. Suuremmat kuumasinkityt ritilät suoraan vastuumyyjältäsi!

Lue lisää

Kemiallinen analyysi

Iskusitkeyttä vaativien pitkien ja litteiden teräslaatujen kemiallinen koostumus charge-analyysissä. EN 10025-2.

Huomaa, että alla olevat taulukot ovat otteita EN 10025-2 -standardista ja että lisätiedot löytyvät täydellisestä standardista. Seuraavat tiedot ovat vain ohjeellisia.

Kemiallinen analyysi.PNG

Mekaaniset ominaisuudet- Myötörajan minimiarvo

Mekaaniset ominaisuudet huoneenlämpötilassa pitkille ja litteille terästuotteille, joilla on määritelty iskusitkeys. EN 10025-2.

Huomaa, että alla olevat taulukot ovat otteita EN 10025-2 -standardista ja että lisätiedot löytyvät täydellisestä standardista. Seuraavat tiedot ovat vain ohjeellisia.

Myötörajan minimiarvo.PNG

Mekaaniset ominaisuudet- Murtumisen minimiraja

Mekaaniset ominaisuudet huoneenlämpötilassa pitkille ja litteille terästuotteille, joilla on määritelty iskusitkeys. EN 10025-2.

Huomaa, että alla olevat taulukot ovat otteita EN 10025-2 -standardista ja että lisätiedot löytyvät täydellisestä standardista. Seuraavat tiedot ovat vain ohjeellisia.

Murtumisen minimiarvo.PNG

Rakenneteräksen yleiset nimitykset

Rakenneteräksen yleiset nimitykset.PNG

  • Taulukot

    Taulukot ja selitykset ovat apuna oikeaa teräslaatua valittaessa ja viittenä myös mittojen toleransseille sekä kemiallisille ja mekaanisille ominaisuuksille. Sieltä löytyvät myös lyhenteiden ja nimityksien selitykset.

  • RAKENNETERÄSTEN LAATUVAATIMUKSET

    Terästuotteiden ominaisuuksia, suorituskykyä ja toimitusolosuhteita säätelevät niihin liittyvät tuotestandardit, useimmiten koko EU:ssa voimassa oleva eurooppalainen standardi (EN). Monet näistä EN-standardeista sisältävät ns.harmonisoidun standardin, joka ohjaa tuotteen CE-merkintää.

  • KESTÄVÄ KEHITYS

    BE Group tekee johdonmukaisesti töitä ympäristö- ja kestävyyskysymysten parissa ja parantaa omaa toimintaansa jatkuvasti. Teemme työtä kestävän kehityksen eteen mahdollistamalla sen, että pieniä teräseriä hankkivat pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa kestävää terästä kilpailukykyiseen hintaan.