Tuotteet

Tuotteet

Kanget ja profiilit

Kanget ja teräsprofiilit BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät kankiteräkset, pyörötangot, automaattiteräkset sekä kylmämuotoillut teräsprofiilit. Kankiteräsvalikoimamme sisältää: lattatangot, tasakylkiset kulmatangot, erikylkiset kulmatangot, t-tangot, neliötangot, kuusitangot, jousiteräkset, kiilateräkset sekä nosturikiskot. Tuotteet sopivat käytettäväksi monenlaisissa kohteissa ja tuotantoratkaisuissa, esimerkiksi teräsrungoissa, ristikoissa, silloissa, ajoneuvoissa, koneissa ja laitteissa. Tarjoamme lisäksi kankiin ja profiileihin tuotatopalveluita. Tuotantopalveluidemme kautta, saat kankiin ja profiileihin sahaukset määrämittaan (myös kulmaan sahaukset), sinkopuhdistuksen ja suojamaalauksen. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista kankea tai profiilia, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Palkit

Teräspalkit BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Palkkien tuotevalikoimastamme löydät eri pituiset ja mittaiset kuumavalssatut UPE-palkit, U-palkit, UNP-palkit, INP-palkit, IPE-palkit, HEA-leveälaippapalkit sekä HEB-leveälaippapalkit. Palkkeja käytetään esimerkiksi kantavissa rakenteissa, joissa eri syistä ei voida tai haluta käyttää puuta, teräsbetonia tai muurausta. Tarjoamme lisäksi palkkeihimme tuotapalveluita. Tuotantopalveluidemme kautta saat palkkeihin sahaukset määrämittaan (myös kulmaan sahaukset), sinkopuhdistuksen sekä suojamaalauksen. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista palkkia, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Putket ja putkipalkit

Putket ja putkipalkit BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Laajasta putkien ja putkipalkkien valikoimastamme löydät hitsatut yleis- ja ohutseinäputket (huonekaluputket), kylmä- ja kuumamuovatut putkipalkit sekä saumattomat ainesputket. Valikoimamme koostuu pyöreistä, neliö ja suorakaiteen muotoisista putkista ja putkipalkeista. Rakenne- ja teräsputket ovat rakenneosia, joita käytetään yleensä hitsatuissa teräsrakenteissa, joissa kantavat elementit ovat näkyviä. Rakenne- ja teräsputkia käytetään usein pilareina. Rakenne- jateräsputkia käytetään monenlaisissa kohteissa niin rakentamisessa kuin laitevalmistuksessa ja huonekaluteollisuudessa. Rakenne- ja teräsputket voidaan muotoilla kuumissa tai kylmissä olosuhteissa, jolloin saadaan aikaan erilaisia ominaisuuksia, jotka tulee ottaa huomioon mitoitettaessa. Tuotantopalveluidemme kautta saat putkiin ja putkipalkkeihin sahaukset määrämittaan (myös kulmaan sahaukset), sinkopuhdistuksen sekä suojamaalauksen. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista putkea tai putkipalkkia, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Levyt ja kelat

Teräslevyt ja -kelat BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät kylmävalssatut kelat ja arkit, kuumasinkityt kelat ja arkit, sinkki-alumiini-magnesiumseos -pinnoitteiset kelat ja arkit, sähkösinkityt & Jetskin® kelat ja arkit, alumiinisinkityt kelat ja arkit, kuumavalssatut nauhalevyt, kuumavalssatut kvarttolevyt, verkkolaatat , levyverkot, ritilät ja porrasaskelmat. BE Groupilta löydät markkinoiden kattavimman valikoiman kuuma- ja kylmävalssattuja kela- ja levytuotteita johtavien terästehtaiden huippubrändeiltä, kuten SSAB Laser® Plus, Dillidur 400 ja 450, Dillimax 690T, Magnelis® ja Jetskin®. Monikäyttöiset levytuotteet soveltuvat edelleen jalostettuina rakentamisen eri kohteisiin sekä valmistavaan teollisuuteen. Tuotantopalveluidemme kautta saat esimerkiksi levyn haluamaasi muotoon tai kokoon leikattuna. Levyt leikkaamme laser-, plasma- tai polttoleikkauksena. Tarjoamme myös levyihin ja leikkeisiin poraukset, koneistukset, särmäykset ja viisteytykset. Keloista leikkaamme arkkeja vaatimustesi mukaisiin mittoihin. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista levyä tai kelaa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Ruostumattomat ja haponkestävät teräkset

Ruostumattomat teräkset ja haponkestävät teräkset BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Ruostumattomien ja haponkestävien teräksien valikoimamme koostuu levyistä, keloista, muototangoista sekä putkista. Ruostumattomana teräksenä löytyvät myös kyynellevyt sekä kiiltohehkutetut levyt. Ruostumattomana ja haponkestävänä muototankona valikoimastamme löytyvät pyörö-, latta-, neliö-, kulma- ja kuusiotangot. Ruostumattomana ja haponkestävänä putkena valikoimastamme löytyvät neliö-, suorakaide-, prosessi-, kierreputket sekä pyöreät putket. Ruostumaton teräs koostuu raudasta, joka on seostettu eri aineilla, erityisesti kromilla, nikkelillä ja molybdeenillä. Ruostumattoman teräksen korroosionkestävyyden ansiosta sitä voidaan käyttää vaativissakin käyttökohteissa. Haponkestävää ja ruostumatonta terästä käytetään kohteissa, joissa materiaali altistuu syövyttäville tai liuottaville aineille. Tarjoamme ruostumattomiin ja haponkestäviin materiaaleihin laajan valikoiman tuotantopalveluita. Tuotantopalveluihimme kuuluvat sahaukset määrämittaan (myös kulmaan sahaus), poraukset, koneistukset, leikkaukset, särmäykset sekä kelojen leikkaus haluamaasi kokoon. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista ruotumatonta tai haponkestävää terästä, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Alumiinit

Alumiinit BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Alumiinituotevalikoimamme koostuu alumiinilevyistä ja keloista, alumiinitangoista sekä alumiiniputkista. Alumiinilevyistä löytyvät myös alumiinilevyt stucco-, kyynel- tai riisinjyväkuviolla. Alumiinitangot koostuvat pyörö-, neliö- ja lattatangoista, alumiiniautokorilistoista sekä L- ja U-profiileista. Alumiiniputkia valikoimastamme löytyy pyöreän, neliön ja suorakaiteen muotoisena. Alumiinia käytetään hyvin erilaisissa käyttötarkoituksissa ja -kohteissa, muun muassa rakennus-, ajoneuvo- ja koneenrakennusteollisuudessa, elektroniikassa ja pakkausteollisuudessa. Tarjoamme alumiineihin laajan valikoiman tuotantopalveluita. Tuotantopalveluihimme kuuluvat sahaukset määrämittaan (myös kulmaan sahaus), poraukset, koneistukset, leikkaukset, särmäykset sekä kelojen leikkaus haluamaasi kokoon. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista alumiinimateriaalia, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Lyijylevyt ja -kelat

Lyihylevyt ja lyijykelat BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät lyijylevyt ja -kelat paksuuksissa 1,0 - 3,0 mm. Kela- ja arkkileveys on 1000 mm. Arkkien varastopituus on 2000 mm. Lyijyä käytetään äänieristystä ja säteilysuojausta vaativissa kohteissa, kuten ydinvoimaloissa ja röntgenhuoneissa, sekä julkisivuissa, kattotöissä ja kosteussuojausta vaativissa kohteissa. Lisätietoja materiaaleista saat vastuumyyjäsi kautta. Mikäli valikoimasta ei löydy tarpeidesi mukaista lyijylevyä tai -kelaa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme.

Lue lisää

 • Mittatoleranssit

  Kaikkien tuotteiden mittatoleranssit

 • Vinosahausohje

  Täältä löydät sahausohjeemme. Vinosahaukset suoritamme jopa 60 asteen kulmaan asti. Sahauskoodimme A-R näkyvät myös tilausta tehdessäsi.

 • Taulukot

  Taulukot ja selitykset ovat apuna oikeaa teräslaatua valittaessa ja viittenä myös mittojen toleransseille sekä kemiallisille ja mekaanisille ominaisuuksille. Sieltä löytyvät myös lyhenteiden ja nimityksien selitykset.

 • RAKENNETERÄSTEN LAATUVAATIMUKSET

  Terästuotteiden ominaisuuksia, suorituskykyä ja toimitusolosuhteita säätelevät niihin liittyvät tuotestandardit, useimmiten koko EU:ssa voimassa oleva eurooppalainen standardi (EN). Monet näistä EN-standardeista sisältävät ns.harmonisoidun standardin, joka ohjaa tuotteen CE-merkintää.

 • Kestävä kehitys

  BE Group tekee johdonmukaisesti töitä ympäristö- ja kestävyyskysymysten parissa ja parantaa omaa toimintaansa jatkuvasti. Teemme työtä kestävän kehityksen eteen mahdollistamalla sen, että pieniä teräseriä hankkivat pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa kestävää terästä kilpailukykyiseen hintaan.

 • Tuote- ja palveluvalikoima 2022

  Tästä löydät BE Groupin tuote- ja palveluvalikoiman vuodelle 2022.