Kanget ja profiilit

Kankiteräkset

Kankiteräkset BE Groupin valikoimasta tarpeidesi mukaan. Kankiteräsvalikoimastamme löytyy lattatangot, tasakylkiset kulmatangot, erikylkiset kulmatangot, t-tangot, neliötangot, kuusitangot, jousiteräkset, kiilateräkset sekä nosturikiskot. Kankiteräksiä käytetään useissa erilaisissa kohteissa ja tuotantoratkaisuissa. Kankiteräs soveltuu käytettäväksi esimerkiksi teräsrungoissa, koneissa, laitteissa, silloissa ja monessa muussa käyttötarkoituksessa. Tarjoamme kankiteräksiimme tuotantopalveluita, jolloin saatte valmiit komponentit edullisemmin kuin itse valmistamalla. BE Groupilta saat kankiteräsket valmiiksi sahattuna määrämittaan (myös kulmaan sahaus), sinkopuhdistettuna tai suojamaalattuna. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista kankiterästä, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Pyörötangot

Pyörötangot BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Pyörötankovalikoimastamme löydät kuumavalssatut ja kylmävedetyt pyörötangot teräslaaduissa S235JR, S235JRG2+C, Imatra 520, Imatra 550, S355J2, S355J2+N, S355J2 C+C ja S355JR+AR. Pyörötankovalikoimamme koot ovat paksuudeltaan 3m-500mm. Pyörötankoja käytetään useissa teräsrankentamisen käyttökohteissa. Pyörötangot soveltuvat esimerkiksi erilaisiin akseleihin ja ristikoihin.  BE Groupilta saat pyörötangot valmiiksi sahattuna määrämittaan, sinkopuhdistettuna tai suojamaalattuna. Pyörötangot sahaamme määrämittaan 7mm ylöspäin. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista pyörötankoa, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Automaattiteräkset

Automaattiteräkset BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Automaattiteräsvalikoimastamme löydät automaatti kuusiotangot sekä pyörötangot laadussa 11SMnPb30+C. Valikoimamme koot ovat paksuudeltaan 5mm-80mm. Automaattiteräksemme ovat kylmävedettyjä. Automaattiteräkset ovat seostettuja teräksiä, joilla saadaan aikaan parempi lastuttavuus. Automaattiteräkset soveltuvat käytettäväksi esimerkiksi automaattisiin syöttölaitteisiin. BE Groupilta saat automaattiteräkset valmiiksi sahattuna määrämittaan. Automaattiteräkset sahaamme määrämittaan 8mm ylöspäin. Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista automaattiterästä, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Kylmämuotoillut teräsprofiilit

Kylmämuotoillut teräsprofiilit BE Groupilta tarpeidesi mukaan. Teräsprofiilivalikoimastamme löydät U-profiilit, L-profiilit, Z-profiilit sekä C-profiilit. Kylmämuovatut teräsprofiilit soveltuvat monipuolisesti teräsrakenteisiin aina liike- ja asuinrakennuksista koneisiin ja laitteisiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat erilaiset ristikot ja rungot, ajoneuvojen ja perävaunujen korit, varastolaitteet sekä mastot. BE Groupilta saat kylmämuotoillut teräsprofiilit valmiiksi sahattuna määrämittaan (myös kulmaan sahaus). Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeidesi mukaista teräsprofiilia, ole yhteydessä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluumme! Lisätietoja tuotantopalveluistamme saat edellä mainittujen kanavien kautta tai verkkokaupastamme.

Lue lisää

Kemiallinen analyysi

Iskusitkeyttä vaativien pitkien ja litteiden teräslaatujen kemiallinen koostumus charge-analyysissä. EN 10025-2.

Huomaa, että alla olevat taulukot ovat otteita EN 10025-2 -standardista ja että lisätiedot löytyvät täydellisestä standardista. Seuraavat tiedot ovat vain ohjeellisia.

Kemiallinen analyysi.PNG

Mekaaniset ominaisuudet- Myötörajan minimiarvo

Mekaaniset ominaisuudet huoneenlämpötilassa pitkille ja litteille terästuotteille, joilla on määritelty iskusitkeys. EN 10025-2.

Huomaa, että alla olevat taulukot ovat otteita EN 10025-2 -standardista ja että lisätiedot löytyvät täydellisestä standardista. Seuraavat tiedot ovat vain ohjeellisia.

Myötörajan minimiarvo.PNG

Mekaaniset ominaisuudet- Murtumisen minimiraja

Mekaaniset ominaisuudet huoneenlämpötilassa pitkille ja litteille terästuotteille, joilla on määritelty iskusitkeys. EN 10025-2.

Huomaa, että alla olevat taulukot ovat otteita EN 10025-2 -standardista ja että lisätiedot löytyvät täydellisestä standardista. Seuraavat tiedot ovat vain ohjeellisia.

Murtumisen minimiarvo.PNG

Rakenneteräksen yleiset nimitykset

Rakenneteräksen yleiset nimitykset.PNG

 • Kankien ja profiilien mittatoleranssit

  Mittatoleranssit neliö,-latta,-pyörö- ja kulmatangoille.

 • Taulukot

  Taulukot ja selitykset ovat apuna oikeaa teräslaatua valittaessa ja viittenä myös mittojen toleransseille sekä kemiallisille ja mekaanisille ominaisuuksille. Sieltä löytyvät myös lyhenteiden ja nimityksien selitykset.

 • Vinosahausohje

  Täältä löydät sahausohjeemme. Vinosahaukset suoritamme jopa 60 asteen kulmaan asti. Sahauskoodimme A-R näkyvät myös tilausta tehdessäsi.

 • RAKENNETERÄSTEN LAATUVAATIMUKSET

  Terästuotteiden ominaisuuksia, suorituskykyä ja toimitusolosuhteita säätelevät niihin liittyvät tuotestandardit, useimmiten koko EU:ssa voimassa oleva eurooppalainen standardi (EN). Monet näistä EN-standardeista sisältävät ns.harmonisoidun standardin, joka ohjaa tuotteen CE-merkintää.

 • Kestävä kehitys

  BE Group tekee johdonmukaisesti töitä ympäristö- ja kestävyyskysymysten parissa ja parantaa omaa toimintaansa jatkuvasti. Teemme työtä kestävän kehityksen eteen mahdollistamalla sen, että pieniä teräseriä hankkivat pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa kestävää terästä kilpailukykyiseen hintaan.

 • Tuote- ja palveluvalikoima 2022

  Tästä löydät BE Groupin tuote- ja palveluvalikoiman vuodelle 2022.