REKRY: Business Controller

23.5.2022

BUSINESS CONTROLLER

Työpaikka, jossa on yllättäen kivaa? Meillä on!

Etsimme joukkoomme Business Controlleria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteellemme, osaksi BE Groupin kasvavaa ammattilaisten joukkoa.

Business Controllerina työnkuvaasi kuuluu liiketoiminnasta oikean kuvan antavan kuukausittaisen analyysin tuottaminen liiketoimintajohdolle strategisen päätöksenteon tueksi. Toimit kuukausittaisen analysoinnin lisäksi budjetoinnin ja ennustamisen parissa, sekä vastaat erilaisista kehitysprojekteista mm. KPI-mittareiden, talouden tietojärjestelmien sekä tuotannon kustannuslaskelmien osalta. Olet osa kahdeksan hengen taloushallinnon tiimiä ja roolissasi raportoit talousjohtaja, Mikolle.

 

Menestyt tehtävässä varmasti, jos innostut aidosti työstäsi talouden lukujen parissa. Olet oma-aloitteinen ja motivoitunut tekijä, jolla on kyky hahmottaa roolissaan isojakin liiketoiminnallisia kokonaisuuksia. Työskentelyotteeltasi olet yhteistyökykyinen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen. Olet selkeä esiintyjä ja osaat viestiä talouden monimutkaiset asiat ymmärrettävästi muille.

Ideaaliehdokkaaltamme löytyy jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät IT-taidot.  

 

Vastapainoksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa roolissa vakavaraisessa pörssiyhtiössä, jossa asiantuntijuuttasi arvostetaan ja tekemiseesi luotetaan. Saat ympärillesi mukavan ja menestystäsi tukevan työyhteisön, jossa onnistumiset jaetaan yhdessä muiden kanssa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Vesijärven äärellä, Lahden parhaalla paikalla.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.6.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö, talousjohtaja Mikko Asikainen puh. 043 826 5088 ja lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Pöllänen puh. 044 460 2058 / julia.pollanen@barona.fi.

 

Keitä me olemme?

BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaamme toimivat pääasiassa rakennus- ja valmistavassa teollisuudessa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Vankalla osaamisellamme ja tehokkailla hankinta-, logistiikka- ja tuotantoprosesseillamme tarjoamme varastomyyntiä, tuotantopalveluja ja suoria toimituksia asiakkaillemme heidän teräs- ja metallituotetarpeisiinsa.

Työllistämme Suomessa n. 270 henkilöä ja toimimme yhdeksällä eri paikkakunnalla.

Haluamme olla vastuullinen työnantaja sekä luoda parempaa työelämää ja siksi olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

BEGroup rekry3.jpg