BE Group etsii Jyväskylään aktiivista myynnin ammattilaista avainasiakaspäälliköksi

3.6.2021

Avainasiakaspäällikön tehtäviin kuuluu  teräs- ja tuotantopalvelujen myynti yhdessä muun organisaation kanssa. Ylläpidät ja kehität asiakassuhteita itsenäisesti sekä toimit osana myyntiorganisaatiota.

Valtaa ja vastuuta

Vastaat osaltasi toimintasuunnitelman ja myyntibudjetin toteuttamisesta. Kehität ja automatisoit asiakkaan tarjous- ja tilausprosesseja digitaalisia ratkaisuja käyttäen. Vahvistat tiimiämme ja saat vastuullesi terästen ja metallien sekä niihin liittyvien tuotantopalvelujen ja räätälöityjen ratkaisujen myynnin sekä olemassa oleville että uusille asiakkaille.

Kokemus ja koulutus hyötykäyttöön

Menestyäksesi tehtävässä on sinulla oltava kokemusta aikaisemmasta myyntityöstä. Työssä onnistuminen edellyttää konepaja- ja/tai teräsrakennusteollisuuden tuntemusta. Sinussa korostuu ratkaisukeskeinen ajattelu, aktiivisuus ja oma-aloitteellisuus. Olet tuloshakuinen ja sinulla on kyky tunnistaa asiakkaan tarpeet ja rakentaa niiden pohjalta pitkäaikaisia asiakassuhteita. Englannin kielen taito on hyväksi kansainvälisessä konsernissamme.

Tervetuloa porukkaan!

Työskentelet tiimissä ja läheisessä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten roolissa menestyäksesi toivomme sinulla olevan hyvät vuorovaikutustaidot.

Sijoituspaikkana on BE Groupin Jyväskylän myyntikonttori.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Myyntipäällikkö Antti Järvinen 044 725 2605

hetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.6.2021 mennessä osoitteella riitta.malkki@begroup.fi.