BE Groupin EPD - ympäristöselosteet on julkaistu

15.3.2023

Nyt löydät EPD-ympäristöselosteet BE Groupin tuotteista!EPD3 400x400.jpg

EPD (Environmental Product Declaration) eli ympäristöseloste on vapaaehtoinen, standardoitu ja luotettava tapa esittää tuotteen tai palvelun elinkaarianalyysi (LCA). Ympäristöselosteet ovat yhteenveto tuotteen ympäristövaikutuksista koko sen elinkaaren ajalta, raaka-aineesta aina kierrätykseen asti. 

EPD tarjoaa avointa ja vertailukelpoista tietoa tuotteiden ympäristövaikutuksista elinkaaren näkökulmasta. EPD:n avulla organisaatio voi tunnistaa, valvoa, seurata ja arvioida toimintansa ympäristövaikutuksia, ympäristönsuojelun tasoa elinkaarinäkökulmasta sekä viestiä tuloksesta eri sidosryhmille, kuten asiakkailleen.

BE Group on asettanut tavoitteita kestävään kehitykseen, yritysvastuullisuuteen sekä tuotteiden läpinäkyvyyteen ja EPD - ympäristöselosteiden julkaisu vastaa asetettuja tavoitteita. Olemme vähentäneet omia päästöjämme voimakkaasi vuodesta 2014 asti ja tulemme jatkamaan sitä myös tämän kokonaisvaltaisemman viitekehyksen avulla.

BE Groupin EPD - ympäristöselosteet on julkaistu verkkosivuillamme sekä virallisella EPD International sivulla. Lisäksi EPD:t löydät tuotteiden alta. 

Olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen tehtaista riippumaton teräspalveluyritys, joka julkaisee EPD - ympäristöselosteet. Uskomme, että tämä tuo lisäarvoa myös asiakkaillemme, jotka käyttävät tuotteitamme.

EPD - ympäristöselosteet voit ladata pdf - muodossa EPD International - sivuston kautta (kirjoita "Filter" kohtaan BE Group Oy Ab) tai lukemalla lisää tästä.