BE Group seuraa tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä

17.3.2020

Koronaviruksen, Covid-19, maailmanlaajuisen nopean leviämisen ja kehittymisen vuoksi haluamme ilmoittaa Teille ja muille yhteistyökumppaneillemme toimenpiteistämme ​​​toimitusten turvaamiseksi.


Arvoisa asiakkaamme, 

Koronaviruksen, Covid-19, maailmanlaajuisen nopean leviämisen ja kehittymisen vuoksi haluamme ilmoittaa Teille ja muille yhteistyökumppaneillemme toimenpiteistämme toimitusten turvaamiseksi.

Toimimme tällä hetkellä täydellä kapasiteetilla, eikä työntekijöillämme ole havaittu tartuntaa. Meillä on hyvä palvelutaso, jota toimittajamme ovat lupautuneet tukemaan tilanteesta huolimatta.

BE Group seuraa tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä. Olemme jo ryhtyneet tarvittaviin toimiin ja olemme valmiita ottamaan lisää varotoimenpiteitä tilanteen niin vaatiessa.

Infektioiden leviämisen estämiseksi työntekijöidemme keskuudessa olemme tehneet seuraavat toimenpiteet:

  • Pysy kotona, jos sinulla on oireita tai sinulla on positiivinen Covid-19-testitulos. Jos et itse tunne olevasi sairas, mutta sinulla on perheenjäsen, jolla on oireita tai joka on antanut positiivisen Covid-19-testituloksen, keskustele ja sovi esimiehesi kanssa, miten toimit.
  • Pese käsiäsi huolellisesti ja pidä ympäristö puhtaana.
  • Vältä kaikkia fyysisiä kokouksia ja kokoontumisia ja käytä Skypeä ensisijaisena vaihtoehtona.
  • Mikäli sinulla on matkapuhelin ja kannettava tietokone, ota ne aina mukaan kotiisi.
  • Myynnissä ja ostossa teemme myös etätöitä, joka turvaa materiaalin saatavuuden ja asiakaspalvelun jatkumisen joka tilanteessa.
  • Älä matkusta, ellei se ole business-kriittistä, tämä koskee myös vierailuja omissa toimipisteissämme, asiakkaidemme ja toimittajiemme luona.
  • Emme salli asiakasvierailuja tuotantolaitoksissamme emmekä toimistoissamme.
  • Emme salli henkilöstön liikkumista eri yksiköidemme tai toimipisteidemme välillä. Työvuorojen päättyessä huolehdimme ylimääräisestä siivouksesta.

Teemme kaikkemme ylläpitääksemme korkeatasoista palvelua asiakkaillemme. Fyysisten kokousten sijaan BE Groupin myyjät ovat Sinuun yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse, tekstiviestein ja Skypen kautta. Arvostamme, jos pystyt pitämään meidät ajan tasalla siitä, miten tämä erityistilanne vaikuttaa mahdollisesti Teidän tarpeisiinne tulevaisuudessa. 

Toivon, että nämä tiedot ovat hyödyllisiä ja kiitän luottamuksestasi. Meillä on paljon työlleen omistautuneita työntekijöitä, jotka tekevät kaikkensa nykyisen tilanteen kielteisten vaikutusten minimoimiseksi.

Ystävällisin terveisin,

Lasse Levola
Toimitusjohtaja
BE Group Oy Ab