BE Group on mukana kiertotalouden lahjoitusprofessuurissa

11.6.2021

Naantalin ja Turun seudun organisaatiot lahjoittavat yhdessä yliopistolle 600 000 euroa kiertotalouden professuurin perustamiseen. Professuuri vahvistaa Turun yliopiston laajentunutta tekniikan kokonaisuutta sekä koko yliopiston monialaista osaamista.

BE Groupin lisäksi professuurin muita lahjoittajia ovat Kesko - K-Group, Turun kauppakamari, Turku Energia, Turun Osuuskauppa, Naantalin kaupunki, Finnsementti Oy, Hesburger, Sarcodon ja Lounais-Suomen Jätehuolto Oy.

 

BE Group haluaa olla kehityksen kärjessä


"Meille kestävä kehitys on yksi kolmesta yrityksemme arvostamme, joten oli todella luontevaan lähteä tukemaan kiertotalouden professuuria ja vahvistamaan Turun yliopiston laajentunutta tekniikan kokonaisuutta", kertoo BE Group Oy Ab:n toimitusjohtaja Lasse Levola ja jatkaa "Vaikka perusmateriaalimme teräs onkin jo täysin kierrätettävää, sen koko valmistusketju on suuressa muutoksessa, jonka tuloksena on täysin vihreä tuote. Tavoitteemme on olla kehityksen keihäänkärjessä ja saada myös viimeiset viisi prosenttia hukastamme kierrätettyä niin että se luo lisäarvoa sidosryhmillemme".


Lue lisää: https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/mediatiedote/kiertotalouden-lahjoitusprofessuuri-teknilliseen-tiedekuntaan