TUOTTEET

Pikavalikko BE:n tuotteille
Pikavalikko BE:n tuotteille
TERÄSTANKO- JA PROFIILITUOTTEET
TERÄSPUTKITUOTTEET
TERÄSLEVY-, VERKKO- JA RITILÄTUOTTEET
OHUTLEVYTUOTTEET
Ruostumaton teräs
ALUMIINI- JA LYIJYTUOTTEET

TUOTTEET

BE Group tarjoaa laajan valikoiman kauppateräksiä, teräsputkia, erikoisteräksiä ja ruostumattomia teräksiä sekä alumiinia. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tarjoamme myös monipuolisia tuotantopalveluja, jotta asiakkaamme voi pitää tuotantonsa läpimenoajat mahdollisimman lyhyinä ja optimoida tuotantokustannukset sekä keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.


RUOSTUMATON TERÄS

BE Groupin ruostumattomien terästen valikoimaan kuuluvat levyt ja kelat, muototangot ja putket. Ruostumattoman teräksen korroosionkestävyyden ansiosta sitä voidaan käyttää vaativissakin käyttökohteissa valmistavassa teollisuudessa ja rakennussektorilla. Ruostumaton teräs soveltuu hyvin myös esimerkiksi kodinkoneisiin, ruokailuvälineisiin ja työkaluihin.

ALUMIINI

BE Group tarjoaa alumiinisia levyjä, keloja, putkia ja muototankoja eri teollisuusalojen käyttöön. Toimitamme alumiinia muun muassa rakennus-, ajoneuvo-, koneenrakennus- ja pakkausteollisuudelle. Valikoimaamme kuuluvat myös alumiiniset rakennusjärjestelmät.

 


KONEENRAKENNUSTERÄKSET

Koneenrakennusteräs nimitystä käytetään teräksistä joita käytetään pääsääntöisesti koneenosien, akseleiden, vaihteiden ja mm. hydrauliikkatuotteiden valmistuksessa.

PITKÄT TERÄSTUOTTEET

Pitkiin terästuotteisiin kuuluvat palkit, rakenneputket, terästangot ja erilaiset putket. Pitkiä tuotteita käytetään kaikissa ajateltavissa olevissa rakenteissa, kuten teräsrungoissa, ristikoissa, silloissa, ajoneuvoissa ja koneissa.


LEVYTUOTTEET

BE Groupin levytuotteiden laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat teräslevyt ja –kelat. Varastostamme löytyy kuumavalssattuja, kylmävalssattuja sekä erilaisia metallipinnoitettuja levyjä. Monikäyttöiset levytuotteet soveltuvat edelleen jalostettuina rakentamisen eri kohteisiin sekä valmistavaan teollisuuteen Lisäksi valikoimastamme löytyy teräsverkot ja ritilät.