KVARTTOLEVYT

Pikavalikko BE:n tuotteille
Pikavalikko BE:n tuotteille
TERÄSTANKO- JA PROFIILITUOTTEET
TERÄSPUTKITUOTTEET
TERÄSLEVY-, VERKKO- JA RITILÄTUOTTEET
OHUTLEVYTUOTTEET
Ruostumaton teräs
ALUMIINI- JA LYIJYTUOTTEET

RAKENNETERÄKSET

Standardin EN10025-2 mukainen rakennelaadun kuumavalssattu kvarttolevy sopii konepajateollisuuden ja teräsrakentajien yleiskäyttöön.

 

ERIKOISLUJAT RAKENNETERÄSLEVYT

Standardin EN10025-6 mukaisia erikoislujia nuorrutettuja rakenneteräksiä (esim. S690QL) käytetään silloin kun rakenteista halutaan tehdä entistä kevyempiä säilyttäen kuitenkin niiden lujuus ja kantavuus. Näitä teräksiä käytetään hitsatuissa rakenteissa, nostokoneissa, raskaissa ajoneuvoissa, silloissa ja patoluukuissa. BE Group tekee yhteistyötä mm. saksalaisen AG der Dillinger Huttenwerken kanssa. Dillimax 690T tuotemerkillä löydät varastostamme erikoislujia teräksiä laadussa S690QL. Muut erikoislujat laadut saatavilla myös tehdastoimituksina aina lujuuteen 1100N/mm2 asti. 

 

KULUTUSLEVYT

Kulutuksen kestävillä teräksillä ei ole omaa EN -standardia. Tuotteissa esiintyvä HB- merkintä kertoo keskimääräisen Brinell -kovuuden. Käyttökohteina ovat mm. kaivinkoneiden kauhat, murskaus- ja hakkuulaitteet, kaivoslaitteet ja kuorma-autojen lavat. BE Group tekee yhteistyötä mm. saksalaisen AG der Dillinger Huttenwerken kanssa. Dillidur tuotemerkillä löydät varastostamme kulutusteräksiä laadussa HB400 ja HB450. Muut laadut myös tehdastoimituksina. 

 

PAINEASTIALEVYT

Standardin EN10028-2 mukainen seostamaton paineastiateräs P265GH on saatavana tuplaluokiteltuna amerikkalaisen ASME/ASTM –järjestelmän mukaan, jolloin tuotteella on merkintä P265GH/ASME 516 Gr60.

Standardin EN10028-3 mukaisiin korkean ja matalan lämpötilojen käyttökohteisiin löytyy triplaluokiteltuna laatu P355NL1/NL2/NH, joissa iskusitkeystestit on tehty alimmillaan jopa -50C:ssa.

Painelaiteteräksiä on helppo hitsata ja niitä käytetään mm. säiliöissä, höyry- ja kuumavesikattiloissa, lämmönvaihtimissa, putkissa sekä venttiileissä.