AVOIMET TYÖPAIKAT

BE Group Oy Ab
PL 54, 15101 Lahti
Käyntiosoite: Laiturikatu 2, 15140 Lahti
p. 03 825 200
info@begroup.fi
etunimi.sukunimi@begroup.fi

MEILLE TÖIHIN

Alla olevasta listasta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työpaikkamme. Klikkaa tehtävää saadaksesi lisätietoja ja lähettääksesi hakemuksesi. Mikäli listasta ei löydy kiinnostustasi sekä tietojasi ja taitojasi vastaavia työpaikkoja, voit jättää myös avoimen hakemuksen alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut BE Groupista ja mitä haluaisit meillä tehdä. Olemme kiinnostuneita kuulemaan myös mahdollisesta työhistoriastasi. Hakemuksesi on voimassa puoli vuotta, jonka jälkeen se poistuu hakukannastamme automaattisesti. Tietosi ovat ehdottoman luottamuksellisia.

 

Visio ja arvot

BE Groupilla on vahva yrityskulttuuri. Arvomme kertovat kuinka kohtelemme toisiamme - työtovereita, asiakkaita, toimittajia ja muita henkilöitä, joihin olemme yhteydessä. Lue lisää arvoistamme ja visiostamme tästä.

Organisaatio

BE Group on ollut jo vuosia päämarkkina-alueellaan Ruotsissa ja Suomessa yksi johtavista toimijoista. Jos haluat saada tarkemman kuvan toiminnastamme ja organisaatiomme rakenteesta, klikkaa tästä.

Historia

Historiamme on pitkä sekä Ruotsissa että Suomessa. Bröderna Edstrand ja Starckjohann & Co perustettiin jo 1800-luvulla. Nämä yhtiöt muodostivat vuonna 1999 yhdessä tiettyjen Itämeren alueen maiden yritysten kanssa konsernin, jonka nimeksi tuli vuonna 2006 BE Group. Lue lisää historiastamme tästä.