TOIMITTAJILLE

TOIMITTAJILLE

Toimittajamme ovat tärkeä osa liiketoimintaamme ja sen kehittämistä. Tämän vuoksi pyrimme olemaan toimittajillemme pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani. Haluamme kehittää toimintaamme yhteistyössä parantaaksemme loppukäyttäjiemme asiakaskokemusta. Yhteinen liiketoimintakehitys, selkeä viestintä ja ammattimaiset prosessit ovat työkaluja, joilla voimme vaikuttaa koko teollisuudenalamme materiaalivirtoihin.

Kestävä kehitys, läpinäkyvyys ja dynaamisuus ohjaavat toimintaamme ja toivomme, että samat arvot löytyvät myös toimittajiltamme, jotta voimme kehittää yhteisiä toimintamalleja arvojen toteuttamiseksi.

BE Groupin hankintatiimi kehittää jatkuvasti yhteistyötä toimittajiemme kanssa. 

Otamme mielellämme vastaan uusia kehitysideoita ja –ehdotuksia. 

Otathan yhteyttä – arvostamme näkemyksiäsi.

Pyydämme toimittajiksemme haluavia tutustumaan alla oleviin dokumentteihin ja täyttämään hakukaavakkeemme uusille toimittajille.

BE Group haluaa toimia tilaajavastuulain mukaisesti ja on liittynyt tilaajavastuu.fi - ja Luotettava Kumppani -palveluihin. Pyydämme palveluntoimittajiamme toimimaan samoin, koska se helpottaa yhteistyötämme tulevaisuudessa.

DOWNLOADS

CODE OF CONDUCT FOR SUPPLIERS

Download BE Group´s Code of Conduct for Suppliers.

(PDF)

DATA PROCESSOR AGREEMENT

Download BE Group´s Data Processor Agreement for Suppliers.

(PDF)

SUSTAINABILITY REPORT

Download BE Group´s Sustainability Report.

PDF

Do you want to become a supplier to BE Group?

Please fill out the Supplier application form  if you wish to be in our supplier database. You are evaluated in our system and will be contacted if you meet BE Group´s assessment criteria for future procurement.