REKRY: Koneistaja Lapualle

8.5.2023

Oletko koneistuksen osaaja, ja etsit vakituista työpaikkaa Lapualta?

Etsimme nyt joukkoomme oppimishaluista ja motivoitunutta koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta koneistuksesta tuotantoympäristöstä - voit olla joko vastavalmistunut hieman koneistusta tehnyt tai jo kokeneempi koneistuksen konkari. Sinulla on hyvät tiimityö- ja ongelmanratkaisutaidot, ja osaat lukea koneistukseen liittyviä piirustuksia.

Työssäsi käytät Lapuan teräspalvelukeskuksen työstökeskuksia. Työ on arkisin tehtävää 2-3 vuorotyötä, klo 6-14, 14- 22, (22-06). Lapuan toimipisteessämme työskentelee kaikkiaan n. 60 henkilöä, ja saatkin ympärillesi mukavan ja kannustavan työporukan.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään sekä työssä tarvittavat työvaatteet ja turvavarusteet. Olemme vakavarainen ja kansainvälinen pörssiyhtiö, ja meillä saat käyttöösi BE Groupin kattavat henkilöstöedut, esim. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuudet sekä työsuhdepyöräedun, yhteiset harrastusvuorot ja kattavan työterveyshuollon sekä kouluttautumismahdollisuudet.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja tehtävän palkkaus määräytyy Kaupan työehtosopimuksen mukaisesti kokemusvuosiesi perusteella. Lisäksi meillä on mahdollisuus erilliseen tuotantopalkkioon sen jälkeen, kun kykenet itsenäiseen työhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 28.5.2023 työnjohtaja Ari Lohilahdelle (ari.lohilahti@begroup.fi). Älä kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja olemme valmiita etenemään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Arilta, p. 044 725 2619.

Haluamme olla vastuullinen työnantaja sekä luoda parempaa työelämää - siksi olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -yhteisössä. Tutustu meihin työnantajana sivuillamme www.begroup.fi/be-group/be-tyonantajana


Keitä me olemme?
BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaamme toimivat pääasiassa rakennus- ja valmistavassa teollisuudessa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Vankalla osaamisellamme ja tehokkailla hankinta-, logistiikka- ja tuotantoprosesseillamme tarjoamme varastomyyntiä, tuotantopalveluja ja suoria toimituksia asiakkaillemme heidän teräs- ja metallituotetarpeisiinsa. Työllistämme Suomessa n. 270 henkilöä ja toimimme yhdeksällä eri paikkakunnalla. Lue lisää meistä www.begroup.fi

BEGroupKAM.jpg