REKRY: Integraatioarkkitehti

21.4.2022

Integraatioarkkitehti 

Työpaikka, jossa on yllättäen kivaa? Meillä on!

BE Groupille etsitään IT:stä ja bisneksestä syttyvää integraatioarkkitehtia Lahteen, Tampereelle tai Turkuun. Keskeinen tehtäväsi on toimia teknologisena suunnannäyttäjänämme ja auttaa meitä sekä asiakkaitamme suuntaamaan katseet kohti tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuuksia.

BE Group on johtava teräkseen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiiniin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Konsernimme työllistää yli 600 henkilöä, joista noin 260 työskentelee Suomessa. Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on teräksenlujaa osaamista integraatioista, paloa teknologian ja liiketoiminnan yhteiskehittämiseen, kumppanuussuhteiden ylläpitoon, sekä halua olla osana rentoa työyhteisöä ja toimistoilmapiiriä.

Integraatioarkkitehdin roolissasi keskeisin työtehtäväsi on ylläpitää tehokasta integraatioarkkitehtuuria suorassa yhteistyössä BE Groupin tietohallintojohtajan (CIO) alaisuudessa. Pääset alusta lähtien mukaan BE Groupin uuden integraatioalustan käyttöönottoon. Tulevaisuuden tuotteiden ja integraatioiden lisäksi tehtäväkentällesi kuuluu varmistaa, että nykyistenkin avainjärjestelmien pilvi-integraatio toteutuu suunnitellusti ja liiketoiminnan näkökulmasta turvallisesti. Työssäsi arvioit nykyisten integraatioiden toimivuutta, suunnittelet tulevaa ja luot strategiaa tavoitteiden saavuttamiseksi, toimit organisaatiomme teknologisena suunnannäyttäjänä ja mahdollistat teräksisellä ohjelmisto- ja liiketoimintaymmärrykselläsi BE Groupin eri divisioonien ja sidosryhmien saumatonta yhteistyötä.

 

Integraatioarkkitehtina menestyt varmasti, jos sinulla on

• vahvoja näyttöjä järjestelmäintegraatioista ja automaatiosta
• kokemusta erilaisten integraatioiden ja automaatioiden kehittämisestä ja sidosryhmäyhteistyöstä
• asiantuntemusta pilvipalveluista, erityisesti Azure
• erinomaista ohjelmistoymmärrystä, erityisesti no-code tai low code ratkaisuista
• mahdollisuutta matkustaa aika ajoin konsernimme toimipisteisiin erityisesti Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Puolassa
• erinomaista englannin suullista ja kirjallista kielitaitoa. Ja koska konsernimme päämaja sijaitsee Malmössä, ruotsin kielestä plussaa.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

• Vakavaraisen, dynaamisen ja eteenpäin katsovan työyhteisön, jossa on rento ja mukava työskennellä.
• Työkavereiksi noin 10 hengen IT asiantuntijatiimin
• Hybridimallisen työskentelyn päätoimipisteessämme Lahdessa, Tampereella tai Turussa. Etätyösuhteesta voidaan neuvotella tapauskohtaisesti.
• Työsuhde-etuina muun muassa liikunta- ja kulttuurietu, lounasetu sekä kattava työterveyshuolto.

 

Hakuprosessi

Hakuaikaa on perjantaihin 13.5. asti, mutta haastatteluja käynnistellään jo hakuajan puitteissa. Toimithan siis nopeasti. Rekrytointi tehdään yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä voi pyytää rekrytointikonsultti Eero Miettiseltä, eero.miettinen@barona.fi

 

Keitä me olemme?

BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaamme toimivat pääasiassa rakennus- ja valmistavassa teollisuudessa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Vankalla osaamisellamme ja tehokkailla hankinta-, logistiikka- ja tuotantoprosesseillamme tarjoamme varastomyyntiä, tuotantopalveluja ja suoria toimituksia asiakkaillemme heidän teräs- ja metallituotetarpeisiinsa.

Työllistämme Suomessa n. 260 henkilöä ja toimimme yhdeksällä eri paikkakunnalla.

 

BEGroup rekry1.jpg