BE Group etsii Lahteen aktiivista myynnin ammattilaista avainasiakaspäälliköksi

1.1.0001
Key Account Manager, Lahti

Työpaikka, jossa on yllättäen kivaa? No meillä on.

Nyt tarvitsemme myyntiin uutta avainasiakaspäällikköä, koska haluamme palvella asiakkaitamme paremmin. Key Account Managerin tehtäviin kuuluu  teräs- ja tuotantopalvelujen myynti yhdessä muun organisaation kanssa. Ylläpidät ja kehität asiakassuhteita itsenäisesti sekä toimit osana dynaamista myyntiorganisaatiota.

Menestyt varmasti hyvin, jos olet energinen sekä positiivinen ihminen, joka innostuu hyvästä asiakaskokemuksesta ja on halukas kehittämään omaa toimintaansa parempaan suuntaan.

Sinun on myös oltava tuloshakuinen ja oma-aloitteinen sekä sinulla on oltava kokemusta asiakkuuksien hankkimisesta, kehittämisestä ja hyvästä hallinnoinnista. Työ edellyttää paljon yhteydenpitoa asiakkaisiin  ja sen täytyy sinusta tuntua luontevalta. Olet myös vastuussa oman myyntibudjettisi toteutumisesta ja asiakastyytyväisyydestä.

Vastapainoksi tarjoamme sinulle erittäin mukavan ja menestystäsi tukevan työyhteisön, jossa on oikeasti mukava työskennellä!

Sijoituspaikkana on BE Groupin pääkonttori Lahdessa, Vesijärven rannalla!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla myyntijohtaja Kalevi Kettuselle 050 569 9073

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.11.2021 mennessä osoitteella riitta.malkki@begroup.fi. Käynnistämme haastattelut jo hakuprosessin aikana.


Who we are?

BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaamme toimivat pääasiassa rakennus- ja valmistavassa teollisuudessa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Vankalla osaamisellamme ja tehokkailla hankinta-, logistiikka- ja tuotantoprosesseillamme tarjoamme varastomyyntiä, tuotantopalveluja ja suoria toimituksia asiakkaillemme heidän teräs- ja metallituotetarpeisiinsa.