BE Group etsii Lahteen aktiivista ja toimeen tarttuvaa Sales Specialistia

19.10.2021
Sales Specialist, Lahti

Työpaikka, jossa on yllättäen kivaa? No meillä on.

Haemme osaavaan ja vauhdikkaaseen myyntiorganisaatioomme Sales Specialistia, koska haluamme palvella asiakkaitamme paremmin. Sales Specialist auttaa asiakkuuksien kehittämisessä ja myynnin edistämisestä. Työnkuvaasi kuuluu mm. tarjousten laadintaa, asiakaspalvelullisia tehtäviä. Pääset työskentelemään osana asiantuntevaa myyntitiimiämme ja modernisoimaan sekä digitalisoimaan toimintatapojamme.

Menestyt varmasti hyvin, jos olet energinen sekä positiivinen ihminen, joka innostuu hyvästä asiakaskokemuksesta ja on halukas kehittämään omaa toimintaansa parempaan suuntaa.

Sinun on oltava myös itsenäinen ja oma-aloitteinen sekä kyvykäs ratkaisemaan asiakkaiden toiveet. Olet aktiivinen ja ennen kaikkea halukas oppimaan uusia asioita. Työ edellyttää paljon yhteydenpitoa asiakkaisiin  ja sen täytyy sinusta tuntua luontevalta. Sinun tulee myös olla aidosti kiinnostunut digitaalisista myynnin ratkaisuista.

Vastapainoksi tarjoamme sinulle erittäin mukavan ja menestystäsi tukevan työyhteisön, jossa on oikeasti mukava työskennellä!

Sijoituspaikkana on BE Groupin pääkonttori Lahdessa, Vesijärven rannalla!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla myyntijohtaja Kalevi Kettuselle 050 569 9073

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.11.2021 mennessä osoitteella riitta.malkki@begroup.fi. Käynnistämme haastattelut jo hakuprosessin aikana.


Who we are?

BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaamme toimivat pääasiassa rakennus- ja valmistavassa teollisuudessa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Vankalla osaamisellamme ja tehokkailla hankinta-, logistiikka- ja tuotantoprosesseillamme tarjoamme varastomyyntiä, tuotantopalveluja ja suoria toimituksia asiakkaillemme heidän teräs- ja metallituotetarpeisiinsa.