Palvelut

Katso lisää tuotantopalveluistamme

Yrityksesi kilpailukyvyn parhaaksi

Tuotantopalvelumme kattavat terästen ja alumiinien monipuoliset leikkausmenetelmät, sahauksen, sinkopuhdistuksen, suojamaalauksen, taivutuksen ja porauksen.

Hyödyntämällä palvelujamme saat tarpeitasi vastaavat teräs- ja alumiinikomponentit suoraan tuotantolinjalle silloin, kun niitä tarvitaan.

Kun hoidamme puolestasi raaka-aineen varastoinnin ja toimitamme valmiit osat tuotantoon, vapautat teräsvarastosta pääomaa muita investointeja varten. Vapautuvat varastotilat voit käyttää jatkojalostukseen, jolloin saat kalliin tuotantotilan parempaan käyttöön. Myös koneisiin sitoutuva pääoma vapautuu yrityksesi ydinosaamisen kehittämiseen, eivätkä raaka-aineen kuljetukset, siirtelyt ja käsittelyt sido kapasiteettia eikä pääomia. Samalla keskeneräinen tuotanto vähenee ja kuljetuskustannukset pienenevät, toisin sanoen pääoman kiertonopeus kasvaa ja tuottoaste nousee.

Teräspalvelukeskustemme koneiden käyttöaste on korkea ja tietotekniikan avulla pystymme hyödyntämään materiaalin mahdollisimman tehokkaasti. Romu ja hukkakappaleet tuotannossasi vähenevät ja niiden käsittely ja varastointi jäävät pois. Meiltä saat valmiiksi tehdyt komponentit edullisemmin kuin itse valmistamalla.

Kun käytät tuotantopalveluitamme, varmistat yrityksesi tuotannon joustavuuden ja pystyt palvelemaan asiakkaitasi suhdannetilanteesta huolimatta.

Tavoitteenamme on tehdä toiminnastasi entistä kustannustehokkaampaa ja saada se vastaamaan asiakkaittesi tarpeita niin hyvin kuin mahdollista.

Palveluihimme kuuluvat myös logistiikka, asiakaskohtainen varastointi, neuvonta ja materiaalien kierrätys.

Tuotevalikoimamme
Tuotantopalvelut

 

 

 

Lähetä sivu sähköpostilla
Olet lähettämässä sivua "Palvelut".
Täytä alla oleva lomake ja paina ”lähetä”.
Nimesi:
 
Ystäväsi sähköpostiosoite: