BE Group

Katso uusi 1868-yritysvideomme

Erikoistunut palveluun

BE Group on Suomessa toimiva terästehtaista riippumaton terästen ja alumiinien toimittaja. Laaja materiaalien ja tuotantopalveluiden tarjoomamme mahdollistaa asiakkaan keskittymisen heidän omaan ydinliiketoimintaansa, ”Teräkset yhdeltä pysäkiltä” -strategiamme mukaisesti.

Keskitetyn hankinnan ansiosta voimme tarjota mittavan ja kilpailukykyisen valikoiman teräksiä, ruostumattomia ja haponkestäviä teräksiä ja alumiineja.

Todellinen erikoisalamme on kuitenkin palvelu. Asiakkaidemme tarpeiden pohjalta räätälöidyt tuotantopalvelumme kattavat termisen ja ohutlevyleikkauksen, sahauksen, taivuttamisen, porauksen ja koneistuksen sekä sinkopuhdistuksen ja suojamaalauksen. Voit tilata teräs- ja alumiinikomponentit suoraan tuotantoketjuusi. Logistiikkapalvelumme on teräsalalla maan tehokkain. Näin säästät niin aikaa kuin rahaakin.

Palvelemme valmistavan teollisuuden ja rakentamisen yrityksiä jo vuodesta 1868. Meillä on perinteet vahvasti Suomessa, olemme alan markkinajohtaja ja hoidamme velvoitteemme vastuullisesti.

 


 

Lähetä sivu sähköpostilla
Olet lähettämässä sivua "BE Group ".
Täytä alla oleva lomake ja paina ”lähetä”.
Nimesi:
 
Ystäväsi sähköpostiosoite: